Bloggens startsida

Susannes matblogg

Bullen i ugnen nästan färdiggräddad

Publicerad 2016-12-07 13:19

Jag är stor som ett hus, vig som ett kylskåp men nu är det inte långt kvar! Bullen i ugnen är nästan färdiggräddad! Snart kommer Philip att få ett syskon! :)

Men på tal om kylskåp så kom äntligen min nya kyl och frys idag. Så nu har jag alltså två kylar och två frysar - perfekt! Det är något som jag längtat efter länge, har haft stor platsbrist i många år!

Annars har det börjat förberedas här hemma nu för bebisen lite så där i sista minuten. Igår kom barnvagnstillbehöret ”extension duo kit” till Bugaboo Donkey som gör att den fungerar som syskonvagn. Det känns verkligen som de tar överpriser för detta men tyvärr hittade vi inget begagnat heller eftersom de flesta verkar sälja allt på en gång. Funderar på om man inte borde tjäna mer på att sälja barnvagnsdelarna separat den dagen man säljer, men antagligen kommer man inte orka lägga tid på det.

Nu är iaf liggdelen till barnvagnen monterad och klar så det kan jag bocka av. Har tvättat alla sängkläder och bäddat rent så nu är vi hyfsat förberedda.

Dagens mellanmål blev en sweetie. Jag tycker nog grape är godare men sweetie är också gott!

sweetie

Sedan kom även en ny Smakbox med jultema. Ni kan fortfarande beställa med 15% rabatt med rabattkoden RECEPTENSE.

smakbox jultema

Det är full rulle här men försöker hinna vila också. Vi hörs snart!

Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
💬 Svar till Nettan ✏️ Skrivet av Susanne
Hej Nettan! Så himla roligt att höra från dig! Det var ju som sagt jättelängesen! Faktiskt så var det ju när vi var små och du och jag och Lena prenumererade på Hembakat som mitt bakintresse startade. Och nu är vi stora! :) Har tänkt på dig ibland och även dina föräldrar som ju var så himla snälla och fixade med allt möjligt. Ja vi har bra smak helt enkelt! ;) Tiden går oroväckande fort! Vore jättekul att ses någon gång, säg till om du/familjen vill komma och hälsa på någon gång om ni har vägarna förbi norra Stockholm. Tack för de vänliga orden! Och så vill jag önska dig och familjen en God Jul! Kram!
✏️ Skrivet av Nettan
Vilken fin bulle! :)
Tänk vad roligt att vi döpte våra söner till Filip båda två!!
Jag fick en Elin också, de är 7 och 4 nu (vart tar tiden vägen?). Har norpat lite recept här förut men aldrig lämnat avtryck tidigare. Lena har jag stött på några gånger men vi har väl inte setts sen vår glans dagar i Sonstorp?
Du har verkligen en jättefin sida!
Ha det gott Kram Nettan