Bloggens startsida

Susannes matblogg

IKEA, snökedjor och chokladgodis

Publicerad 2016-11-30 11:48

Igår kom vi äntligen iväg till IKEAs utlämningsställe för att hämta beställningen. Två nya garderober och ett växthus så att jag kan odla kryddörter även på vintern skulle hämtas.

Det gick faktiskt väldigt smidigt att handla på IKEA på detta sätt. Beställde allt på nätet och sedan plockade de ihop allt och vi åkte bara och hämtade på utlämningsstället.

När vi kom dit checkade man in via deras sajt, sen gick vi in till kundservice, väntade kanske 10 sekunder och så var det vår tur och därefter behövde vi nog bara vänta max 2 minuter sedan kom grejerna utrullade på ett rullbord och sen var det bara att packa in allt i bilen, garderoberna tog vi på taket.

Vi sparade 700 kr jämfört med att beställa via IKEAs online-shop, plus att ju inte alla varor finns via deras online-shop. Det vi beställde nu var alltså från ett specifikt IKEA-varuhus (Barkarby) och just nu hade de gratis plockavgift.

inköp på IKEA
Inköp på IKEA.

Så allt gick bra, enda kruxet var att vi inte kom uppför backen till vårt hus p.g.a. isig väg och tung bil samt avsaknad av fyrhjulsdrift. Men man har ju snökedjor. :) Dock lite jobb med att sätta på dem vilket inte uppskattades helt av den som gjorde det. Men nu är de på och upp kom bilen! Har man snökedjor på kommer alltid bilen uppför backen, otroligt bra att snökedjor finns ändå!

snökedjor på bilen
Snökedjor på bilen.

Förutom denna lilla utflykt har jag bland annat uppdaterat receptet på Chokladgodis, otroligt goda och enkla chokladgodisbitar som det inte var några problem att bli av med hehe, fick ge sambon restriktioner, men får erkänna att jag åt upp de flesta själv. :)

chokladgodis

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till Anna Voltaire ✏️ Skrivet av Susanne
Ja de är väldigt bra att ha, en bra försäkring för att alltid komma hem när man bor högt! Finns på Biltema! :) Lycka till med huset!
✏️ Skrivet av Anna Voltaire
Snökedjor alltså....det måste nog vi snart köpa, har just byggt hus på ett berg och osäkert om vi kommer upp eller ner för den delen om blixthalkan slår till...

Visa alla kommentarer