Bloggens startsida

Philips produktvisning

Publicerad 10 november 2010 16:49 i Events 

Idag har jag varit på Philips produktvisning i Kista.

Philips produktvisning

Först visades Philips Wake-up Light som gör att man vaknar av ljus som i sin tur gör att man blir piggare. Ljuset går att ställa in i styrka så att man kan anpassa det efter sig själv. Vaknar man inte av ljuset så kommer det ljud t.ex. fågelkvitter, havsljud eller annat valfritt ljud (man kan lägga in egna ljud). Detta kan kanske vara ett julklappstips!

Wake-up-light och eltandborstar

Till vänster: Philips Wake-up Light. Till höger: Philips SoniCare elektriska tandborstar för vuxna och barn.

Därefter visades Philips SoniCare - elektriska tandborstar upp. Tandborsten till vänster är för vuxna och till höger för barn. Den här tandborsten gör att man får vitare tänder eftersom den rengör mycket bättre. Borsten roterar inte bara fram och tillbaka utan åker istället i en pendelrörelse som gör att den borstar mycket renare än andra tandborstar.

Philips bakmaskin

Philips bakmaskin består av den klassiska behållaren (bild till vänster), denna är lite större med två stycken degkrokar. Dessutom innehåller den ett stativ med två plåtar (bild till höger) som man om man vill kan använda om man vill forma degen till t.ex. baguetter om man tröttnar på att bakmaskinsbrödet alltid har samma form.

Utöver detta fick vi även se strykjärn, Philips Robust Mixer, dammsugare, TV, Philips Lumea - hårborttagning med IPL som fryser hårsäckarna i 4 veckor och bioljud, iPhone-tillbehör m.m.

Det var intressant och det är kul att se att skett stor utveckling även av de produkter som funnits på marknaden i många år!

Publicerad  10 november 2010 16:49 i Events 

Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Läs gärna även: