Bloggens startsida

Susannes matblogg

Apputvecklingsdag

Publicerad 2017-01-09 20:25

Idag har jag haft en apputvecklingsdag kan man säga, ja den lilla tid jag haft då förutom att ta hand om min lilla bebis. :)

Men jag kan amma och programmera samtidigt! Inte alla som kan! :) Tänka sig vilka saker man kan lära sig, som man inte hade en aning om att man skulle fixa innan man fick barn hehe. Men det är tur det. Särskilt som jag försöker undvika napp - hon får amma så mycket hon vill.

Nu har jag kommit en bit på vägen med den nya appen som jag gör tillsammans med Caroline. Jag hoppas det jag gjort kommer bli riktigt bra, det känns bra men så klart hoppas jag att fler än jag själv och Caroline kommer gilla den. Det är ju alltid spännande när man gör något nytt - kommer någon annan att gilla det?

Alla appar och tjänster jag gör är sådant som jag själv vill använda. Min receptsajt är ju ett bra exempel på det. Det var ju så det började med den också. Att jag vill ha ordning och reda på mina recept. Och sedan ledde det ena till det andra.

Jag har ju tänkt att komma igång nu och använda appen själv ganska snart så jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag kan börja testköra den på riktigt. Så klart vill jag även visa upp den för er och berätta lite mer vilket jag tänkt göra snart!

Det är så himla roligt att programmera och skapa saker! Det är så kreativt och häftigt att man kan göra nästan vad som helst och att jag som enskild person kan skapa något som massor med människor kan komma ha glädje av. Förr i tiden var det ju mycket svårare att nå ut när det mest handlade om fysiska produkter. Det nya digitala världen har verkligen fört med sig nya möjligheter!

Sedan är det förstås extra roligt att göra saker tillsammans med Caroline som är oerhört kunnig och otroligt kreativ inom sina områden träning och hälsa, då vi tillsammans har möjlighet att åstadkomma riktigt bra saker. Caroline har förstås mycket att göra nu i januari med alla sina PT-online-kunder men hon är tidseffektivt som få och hinner även klämma in lite apputvecklingstid otroligt nog.

Idag har jag även bakat mitt rågsurdegsbröd som jag gör ganska ofta. Favoritbrödet. Det tar kanske 15 minuter effektiv tid, men jäser väldigt länge, ibland glömmer jag bort det som idag t.ex. då det fick jäsa väldigt länge men det blir bra ändå. Så otroligt gott och lättbakat bröd, dessutom nyttigt! Prova det om ni inte redan gjort det!

rågsurdegsbröd efter andra jäsningen
Rågsurdegsbröd efter andra jäsningen.

färdiggräddat rågsurdegsbröd
Färdiggräddat rågsurdegsbröd.

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer