Bloggens startsida

Susannes matblogg

Årets julklapp 2015

Publicerad 2015-12-17 10:28

Jag skulle vilja tipsa er om vad jag anser är årets julklapp, förutom robotdammsugare som jag också tycker är bra.

Det är nya Apple TV! Den är grym! Nya Apple TV har App Store med en massa bra appar tillgängliga och det är det absolut bästa! Den har en bra fjärrkontroll som är enkel att navigera med och kan användas för att spela spel med.

Nya Apple TV

Jag var en av de första som fick nya Apple TV i Sverige eftersom jag är apputvecklare och har gjort en del appar och hade förmånen att bli utvald av Apple, så jag fick min Apple TV redan i september så jag har haft den ett tag nu och jag tycker den är riktigt bra, mycket bättre än den gamla Apple TV (och den går inte att uppgradera så man måste köpa en ny för att få tillgång till App Store och den nya fjärrkontrollen)!

Därför tycker jag Apple TV är årets julklapp och jag vill även tipsa er att om ni köper nya Apple TV så finns nu Barndans med Piratsessan som appar att ladda ner som jag har gjort tillsammans med Caroline Nilsson. Perfekt för dig som har barn mellan 2-7 år som uppmuntrar till rörelse som är rolig och utan prestationskrav.

Piratsessan på Apple TV

Men köp gärna en robotdammsugare också, jag har själv en och den är riktigt bra! Jag har döpt den till Rut och jag brukar sätta igång den så fort jag går hemifrån så är det städat när jag kommer hem, superbra!

Robotdammsugare

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer