Bloggens startsida

Susannes matblogg

Gott Nytt År 2016

Publicerad 2015-12-31 07:00 i Allmänt 

Tiden går fort och nu är 2015 nästan slut. Det har varit ett bra och händelserikt år tycker jag med både motgångar och framgångar!

Jag har världens bästa jobb som jag är oerhört glad och tacksam för. Därför vill jag passa på att tacka alla er som följer mig och besöker min sajt, alla ni som gillar, delar, kommenterar, mejlar, använder mina appar o.s.v. TACK!!!!

Jag ser fram emot att jobba vidare med recepten.se och alla mina andra projekt nästa år, det kommer hända mycket spännande saker! Jag hoppas ni vill hänga med förstås!

Sist men inte minst vill jag önska er alla ett Gott Nytt År!!!

Kram till er!
/Susanne

Gott Nytt År 2016

Recept på Janssons frestelse

Publicerad 2015-12-29 15:31 i Nyheter 

Receptet på Janssons frestelse har uppdaterats.

Det här är kanske en av de mest klassiska rätterna på julbordet. I vår familj gör vi den alltid till jul och den smakar alltid lika bra.

Det blir en riktigt krämig och god Janssons frestelse!

Tid: 1 ½ timme


Janssons frestelse är ett måste på julbordet.

Här är mitt recept på Janssons frestelse med bilder steg för steg!