Bloggens startsida

Susannes matblogg - Sida 32

Gott Nytt År 2016

Publicerad 2015-12-31 07:00 i Allmänt 

Tiden går fort och nu är 2015 nästan slut. Det har varit ett bra och händelserikt år tycker jag med både motgångar och framgångar!

Jag har världens bästa jobb som jag är oerhört glad och tacksam för. Därför vill jag passa på att tacka alla er som följer mig och besöker min sajt, alla ni som gillar, delar, kommenterar, mejlar, använder mina appar o.s.v. TACK!!!!

Jag ser fram emot att jobba vidare med recepten.se och alla mina andra projekt nästa år, det kommer hända mycket spännande saker! Jag hoppas ni vill hänga med förstås!

Sist men inte minst vill jag önska er alla ett Gott Nytt År!!!

Kram till er!
/Susanne

Gott Nytt År 2016

Uppdaterat recept: Janssons frestelse

Publicerad 2015-12-29 15:31 i Nyheter 

Receptet på Janssons frestelse har uppdaterats.

En klassisk rätt som passar både på julbordet eller supé. Det här är ett recept från min mamma som brukar göra den till jul och den smakar alltid lika bra.

Det blir en riktigt krämig och god Janssons frestelse!

Tid: 1 ½ timme


Janssons frestelse är ett måste på julbordet.

Här är mitt recept på Janssons frestelse med bilder steg för steg!

Uppdaterat recept: Rischoklad

Publicerad 2015-12-23 16:38 i Nyheter 

Receptet på rischoklad har uppdaterats.

Supergott och enkelt recept på godis. Min favorit eftersom det är så enkelt och inte så onyttigt heller om man använder mörk choklad av bra kvalitet. Det blir också mycket godis volymmässigt tack vare det puffade riset.

Tid: ca 15-30 min beroende på hur mycket man gör


Rischoklad är mycket gott och enkelt recept på godis. Passar bra som julgodis.

Läs hela receptet på Rischoklad