Hej! Du skriver inte vad man ska göra med äggen, vaniljsockret och sockret..
⭐
webmaster
💬Svar till
Kakan
✏️Skrivet av Susanne
Jo det tar väldigt lång tid för yoghurtglass att tina eftersom den blir så isig eftersom den inte innehåller så mycket fett. Gräddglass tinar fortare.
✏️Skrivet av Liv
Ehm... Den ska väl ändå inte stå i 1 timma i rumstemperatur heller :P
⭐
webmaster
✏️Skrivet av Susanne
Svar till alda: Ja du kan ta andra bär eller frukt tänk bara på att glassen kan bli ganska isig om du har stora fruktbitar i.
Om du gör utan frukt eller bär så kommer glassen smaka som turkisk yoghurt, fast lite sötare så du kommer alltså känna av yoghurtsmaken mycket mera.
✏️Skrivet av alda
kan man skippa jordgubbarna och lägga in annan frukt elr inte ha nån frukt alls och bara få vaniljglass??