Goda, klassiska havrekakor som är superenkla att göra med detta recept. Kakorna blir frasiga och knapriga tack vare havregrynen och även hjorthornssaltet bidrar till kakornas sprödhet. Kakorna blir trots sin enkelhet godare än man kan tro!
Jag glömmer alltid att skriva en kommentar..! Men jag gillar dessa kakor jättemycket (har en plåt i ugnen nu). Din hemsida alltid den första jag letar bakrecept på; enkelt att följa med (speciellt tack vare bilderna) och ALLTID gott!
✏️Skrivet av Sofia
Använd bikarbonat eller bakpulver om du inte har hjortronsalt hemma :)
⭐
webmaster
💬Svar till
Mimmmoo
✏️Skrivet av Susanne
Hjorthornssalt är ett jäsmedel så det är något helt annat än vanligt salt.
✏️Skrivet av Mimmmoo
Det går att använda vanligt salt också det blir väldigt gott än då! Eller det är typ ingen skillnad! Sjuukt gott i allafall!
⭐
webmaster
💬Svar till
Maria
✏️Skrivet av Susanne
Klicka på hjorthornssalt i ingredienslistan så finns info där om hur du kan byta ut det.