Muffins:200 °C i mitten av ugnen i ca 9-12 minuter med över- och undervärme
Topping:200 °C i mitten av ugnen i 6-10 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Tips & tricks:
Gör dubbel sats.
Planeringstips:
Köp hem fina aluminiumformar. Det går också att använda pappersformar. Om formarna är mindre blir det fler muffins till antalet och därmed lite kortare tid i ugnen.
Hållbarhet och förvaring:
Hallontoscamuffins går bra att frysa och håller sig då minst 3 månader.
Hej toscasmeten blir lite mer "knäckig" och godare smak om man låter mandeln fräsa till sig i smöret innan resten tillsättes.
✏️Skrivet av Janett
Hej Susanne!
Kan jag använda nåt annat än vetemjöl till dessa underbart goda hallonmuffins, nåt som är glutenfritt.
Tack för alla goda recept, en toppensida.