| GI Recept | LCHF | Lunch | Nötkött | Snabbt & Lätt |

Pastasås med lövbiff

pastasås med lövbiff och tagliatelle

Servera gärna den goda pastasåsen som du enkelt gör med detta recept med tagliatelle, som på bilden.

Mycket gott och enkelt recept med lövbiff i en sås god till pasta.
Timglas Tid: 10 minuter
Portioner 2 portioner
matlåda Denna rätt är lämplig för matlådor.

Ingredienser:

Pasta:

  • 2 portioner pasta (gärna fullkornstagliatelle)

Pastasås:

glutenfritt Glutenfritt

Vintips:

The Apprentice (nr 2094)

Gör så här:

Koka pasta.

Hacka löken och om du använder färska champinjoner skär dem i skivor. Stek dessa i olja eller smör i ca 5 minuter. Salta lite. Skär under tiden lövbiffen i strimlor.

Stek lövbiffstrimlorna tillsammans med löken och champinjonerna ca 5 minuter.

Häll på grädden och vattnet och låt småkoka ca 3 minuter. Smaka av med salt och lite svartpeppar.

Servera med den nykokta pastan och en grönsallad.

pastasåsen med lövbiff och champinjoner

Lövbiffssåsen i pannan före servering.

LCHF LCHF Tips:

Servera pastasåsen med en grön sallad utan pasta.

byt ut Variationstips:

Lövbiffssåsen kan även serveras till kokt ris.

Kommentera receptet på Pastasås med lövbiff

Skriv och läs alla 20 kommentarer

De nyaste posterna

   kommentar  Skrivet av  Erik  2015-03-26 19:39
Grymt bra recept! Snabbt smidigt och jättegott!

Jag hade även i broccoli, trattisar och herri converts tillsammans med löken och "svampinjonerna". Funkar även fin fint i matlåda :)
   kommentar  Skrivet av  Mariam Laurell  2013-02-08 19:35
Denna maträtt var jättegott.Inte alls komplicerad.Kommer att laga flera gånger:)
   kommentar  Skrivet av  Anmar  2011-07-24 22:00
Lätt att laga dessutom är Jättegott. Använde mer grädde och lite mjöl för såsen och det var fantastiskt gott

Skriv och läs alla 20 kommentarer

Se även dessa recept

Receptet på Pastasås med lövbiff är skrivet och fotat av Susanne Jarl.

Välkommen till min receptsajt! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!

/Susanne