| Efterrätter | Fettsnålt | Glutenfritt | Mellanmål | Snabbt & Lätt |

Mango med vaniljkvarg

Mango med vaniljkvarg

Mango med vaniljkvarg, enkelt och gott recept.

Snabbt, enkelt och nyttigt recept!
Visa recept steg för steg
Timglas Tid: 5 min
Portioner 2-4 port

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt

Gör så här:

  1. Blanda kvargen med vaniljsocker.

    Ställ in i kylskåp fram till servering.

  2. Skär mango eller annan frukt i bitar eller klyftor.

    Servera!

Beskrivande bilder

instruktion steg 1.1 mango med vaniljkvarg
1.1. Blanda kvarg och vaniljsocker.
instruktion steg 1.2 mango med vaniljkvarg
1.2. Blanda.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara vaniljkvargen i kylskåp. Den håller sig minst 5 dygn.

Kommentera receptet på Mango med vaniljkvarg

Skriv och läs alla 4 kommentarer

De nyaste posterna

 svar  Svar till  Anders Berggren    kommentar  Skrivet av  Susanne  
Tack för tips! Kul att du tyckte om den! 
   kommentar  Skrivet av  Anders Berggren  
Hej! Prövade denna efterrätt, lätt enkel och god. Vilket den var men kan tipsa om att ha honung istf vaniljsocker. Behövs ganska mycket vanlijsocker, nämligen, om det skall slå igenom.
 svar  Svar till  JM    kommentar  Skrivet av  Susanne  
Man brukar inte äta skalet på mango så antingen skalar man den innan man serverar eller också äter man allt utom skalet precis som man äter melon. Jag skulle också skala mangon innan jag frös in så fortsätt du med det. :)

Skriv och läs alla 4 kommentarer

Se även dessa recept

Receptet på Mango med vaniljkvarg är skrivet och fotat av Susanne Jarl.

Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/Susanne
facebook instagram twitter Pinterest google plus