| Efterrätter | Fettsnålt | Mellanmål | Snabbt & Lätt |

Mango med vaniljkesella

Mango med vaniljkesella

Mango med vaniljkesella, enkelt och gott recept.

Snabbt, enkelt och nyttigt recept!
Visa recept steg för steg
Timglas Tid: 5 min
Portioner 2-4 port

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt

Gör så här:

  1. Blanda kesellan med vaniljsocker.

    Ställ in i kylskåp fram till servering.

  2. Skär mango eller annan frukt i bitar eller klyftor.

    Servera!

Beskrivande bilder

Mango med vaniljkesella steg 1
1. Blanda kesella och vaniljsocker.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara vaniljkesellan i kylskåp. Den håller sig minst 5 dygn.

Kommentera receptet på Mango med vaniljkesella

Skriv och läs alla 2 kommentarer

De nyaste posterna

 svar  Svar till  JM    kommentar  Skrivet av  Susanne  2013-10-18 00:58
Man brukar inte äta skalet på mango så antingen skalar man den innan man serverar eller också äter man allt utom skalet precis som man äter melon. Jag skulle också skala mangon innan jag frös in så fortsätt du med det. :)
   kommentar  Skrivet av  JM  2013-10-17 21:18
oj jag visste inte att man inte ska skala mango:P Gör det jämt när jag ska frysa den och äta med fil och så... Men gör det någon skillnad? :)

Skriv och läs alla 2 kommentarer

Se även dessa recept

Receptet på Mango med vaniljkesella är skrivet och fotat av Susanne Jarl.

Välkommen till min receptsajt! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!

/Susanne