Rädisor

rädisor
Rädisor i knippe.

Rädisor är en grönsak med lite stark smak. De är både goda och dekorativa.

Rädisor äts vanligen råa som de är. Kan skalas om man vill mildare smak.

Rädisor kan skivas eller tärnas i sallader.

Det finns runda, avlånga, helt röda och rödvita rädisor.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av rädisor.

Energi: 15 kcal
Kolhydrater: 2 g
Protein: 1 g
Fett: 0 g
Fibrer: 2 g

Tips och info

Storbritaniens flagga Engelskt namn:

Radish

Hitta Finns i affären:

Rädisor finns i grönsaksdisken.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Förvaras i kylskåp några dagar.

Byt ut Ersätt med:

Gurka, äpple.

Liknande ingredienser

| Grönsaker |


färskpotatissallad

Färskpotatissallad

Recept på en mycket god och fräsch potatissallad gjord på färsk potatis med god dressing.

klocka Tid: ca 5 timmar, varav ½ timmes arbete om man skalar potatis i maskin
Potatissallad

Potatissallad

Den godaste potatissalladen tycker jag! Med äpple, lök och gurka i receptet. Ät den här och du vill aldrig mer köpa potatissallad!

klocka Tid: 40 minuter

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer