Den här pajdegen är verkligen enkel att göra. Degen kan röras ihop med en sked och går snabbt att trycka ut i pajformen. Sedan blir
dessutom pajdegen väldigt god. Ett bra recept helt enkelt.
Tid: 25 min varav 15 i ugnen
1 paj, ca 4-5 portioner
Näringsvärde per portion, beräknat på 5 portioner (61 g): 246 kalorier, 24 g kolhydrater, 15 g fett, 3 g protein, 3 g fibrer
Alldeles för salt och fel konsistens. Blev inte bra alls.
✏️Skrivet av Gabriella
Älskar detta receptet blir alltid goda pajer. Då min son är glutenintollerant så gör jag degen glutenfri genom att byta ut mjölet mot grov mjölmix vilket blir lika gott som med dinkelmjöl
✏️Skrivet av Katarina
Detta recept använder jag varje gång till alla olika pajer jag gör! Tycker det är bäst! Blir lite knaprigt och sedan håller degen sig på plats i formen när den gräddas.
✏️Skrivet av Lisbeth Dahlin
Hej!
Olja gör degen laktosfri - toppen! Har du tips på vad jag ska använda för att få ett glutenfritt lite rustikare skal? Typ som med råg/graham?
Tips på ersättning för äggstanning?
Tack på förhand!
✏️Skrivet av Matz Ericso
Den absolut bästa och enklaste pajform jag gjort men, jag är ingen pajmakare. Nu är jag det. Det blir en Västerbottenpaj ikväll till hockeyn. Heja Skellefteå.