Kalkonwraps

Enkelt och gott recept med kalkonkött i tunnbröd. Tunnbrödsrullen går även att göra med skinka eller kycklingkött.
Kalkonwraps
Kalkonwraps - kalkon i tunnbröd. En mycket god tunnbrödsrulle som är enkel att göra med detta recept.
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och salt i en bunke. Smaka av.

  2. Tillsätt gurka skuren i småbitar och strimlad sallad.

  3. Blanda ner kalkonköttet i mindre bitar.

  4. Fördela röran på tunnbröd och rulla ihop.

planera Planeringstips:

Förbered röran och förvara i kylskåp. Fördela röran i tunnbröd och rulla ihop strax före servering.

Se även dessa recept

| Fågel | Kvällsmat |

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till Johan ✏️ Skrivet av Susanne
Ja det är ju fel, antingen är det en bugg med kategorierna eller också har jag gjort om receptet och glömt ändra kategorierna, hur som helst så har jag ändrat det nu, tack för att du uppmärksammade mig på det!
✏️ Skrivet av Johan
Hur kommer det sig att denna ligger under "fettsnålt" när receptet innehåller majonäs och creme fraiche?
✏️ Skrivet av Caroline
jätte god .
✏️ Skrivet av sara
hej kan ni göra tartora? för jag måste lära mig den
✏️ Skrivet av Daniel & Maria
det var lite saltigt med 1 tsk salt, annars var det gött :-)

Visa alla kommentarer